Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Toemis koebis (Licht gekruide groene kool) recept
Toemis koebis (Licht gekruide groene kool) recept

Toemis koebis (Licht gekruide groene kool)


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de pepers schoon en snijd deze in dunne ringetjes.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Schil de gemberwortel en rasp deze fijn.
Meng de ui, peper, knoflook en gemberwortel met elkaar en fruit dit in de olie en boter geel bruin.
Voeg er vervolgens de groene kool toe.
Schep het geheel goed door elkaar tot de kool wat geslonken is.
Voeg er dan zoveel water aan toe, dat de kool net onder staat.
Laat het gerecht langzaam met het deksel op de pan gaar sudderen.
Het gerecht mag niet droog worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit toemis koebis (licht gekruide groene kool) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven