Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal goreng kentang (licht gekruid gehakt) recept
Sambal goreng kentang (licht gekruid gehakt) recept

Sambal goreng kentang (licht gekruid gehakt)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aardappelen in blokjes en bak het in de slaolie bruin.
Pak een wok, snijd de uien en de knoflook fijn en fruit het glazig.
Wrijf de boemboe fijn tot een pasta.
Nu de boemboe erdoor met de azijn en suiker.
Pak dan een steelpan met weinig boter en bak het gehakt bruin en droog.
Doe alles in het geheel met de aardappeltjes in de wok
En roer het om en om met een scheut ketjap zodat het iets bruiner wordt.
Even iets door laten bakken en klaar is het gerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng kentang (licht gekruid gehakt) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Sambal goreng kentang (licht gekruid gehakt) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Sambal goreng kentang is beslist GEEN gehakt! Kentang betekent aardappel...het kan wel zijn dat dit in het gehakt verwerkt wordt maar dan is dit nog geen goede benaming... in mijn optiek moet het dan ... Lees reactie
    Jacqueline gaf dit recept op 6 juli 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven