Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Palak panir (spinazie met tofu) recept
Palak panir (spinazie met tofu) recept

Palak panir (spinazie met tofu)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marineer de blokjes tofu met 2 eetlepels olie en de kruiden.
Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en snijd deze in plakjes.
Schil de gemberwortel en rasp deze fijn.
Was de tomaten en snijd deze in stukken.
Meng de ketoembar, cayennepeper, komijn, kurkuma, kerrie door elkaar.
Verhit de rest van de olie en bak de tofu rondom bruin met de ui, tomaten, en gember.
Voeg het kruidenmengsel toe.
Roerbak de tomaten enkele minuten op hoog vuur mee.
Voeg de spinazie toe en roerbak tot de spinazie gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit palak panir (spinazie met tofu) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Palak panir (spinazie met tofu) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Een beetje onduidelijk. Marineer de tofu met de kruiden, terwijl later de kruiden weer gemengd moeten worden. Bak de tofu met de tomaten, terwijl later weer de tomaten moeten worden toegevoegd.
    Ruud gaf dit recept op 2 november 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven