Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mattar panir (Erwten-panircurry) recept
Mattar panir (Erwten-panircurry) recept

Mattar panir (Erwten-panircurry)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de panir in stukjes.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
maak de tomaten schoon en snij deze in stukjes.
Smelt de ghee in een middelgrote koekenpan en bak er de blokjes panir aan alle kanten bruin in.
Schep ze op met een schuimspaan, laat ze uitlekken op keukenpapier en zet even apart.
Voeg de ui aan de pan toe en fruit hem 4.5 minuten.
Voeg de kruiden en zout toe en roerbak nog 3 minuten.
Voeg de erwten en tomaten toe en roerbak voorzichtig verder tot alles is bedekt met de kruidensaus.
Schep de gebakken panir voorzichtig erdoor, zodat hij niet breekt en warm nog even door.
Serveer de curry warm.

Dit is een basisrecept voor Panircurry.
De gebruikte kruiden zijn zo licht, dat ze de kaassmaak niet maskeren.
In plaats van erwten en tomaten, kan men ook andere groenten met een fijne smaak (geen spruitjes, kool, enzovoort) nemen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mattar panir (erwten-panircurry) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven