Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lalab van andijvie (groente gerecht van andijvie) recept
Lalab van andijvie (groente gerecht van andijvie) recept

Lalab van andijvie (groente gerecht van andijvie)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Overgiet de andijviebladeren met kokend water en laat ze daarin afgedekt een poosje staan zodat de bladeren slap worden.
Laat ze uitlekken en besmeer ze "dun" met heerlijke sambal manis.

Serveersuggesties

Tip: Kort voor het opdienen bereiden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lalab van andijvie (groente gerecht van andijvie) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven