Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kapucijnerschotel met peterselie, bieslook en ei recept
Kapucijnerschotel met peterselie, bieslook en ei recept

Kapucijnerschotel met peterselie, bieslook en ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet één nacht van tevoren de kapucijners in een pan met ruim water.
Laat ze weken tot de volgende dag.
Giet het water af en doe zoveel water erin zodat de kapucijners onder staan.
Voeg de bouillonblokjes toe en breng het geheel aan de kook en laat het op zacht vuur ongeveer 2 uur koken.
Laat daarna de kapucijners uitlekken.
Bewaar 1 dl van het kookvocht.
Maak de uien schoon en snij deze in ringen.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de tomaten schoon en snij deze in partjes.
Hak de peterselie en bieslook zeer fijn.
Verwarm de boter in een pan en fruit de uien en knoflook aan tot deze begint te kleuren.
Voeg het gehakt toe en bak het geheel licht aan .
Voeg in gedeelten de kapucijners toe en 1 dl van het kookvocht.
Kruid het geheel met de paprikapoeder, kerriepoeder, zout en peper
Voeg de azijn en een klein beetje maggiaroma toe.
Kluts de eieren los met een snufje zout en peper en bak hiervan in een koekenpan met wat boter vier omeletten.
Rol de omeletten op en snijd ze doormidden.
Voeg de peterselie en bieslook toe net voor het serveren.
Serveer er de omeletten en tomaat erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kapucijnerschotel met peterselie, bieslook en ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kapucijnerschotel met peterselie, bieslook en ei heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Als je de bonen twee uur kookt gaan ze toch stuk daar moet echt een manier voor zijn.
    Aimplay gaf dit recept op 5 juli 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven