Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kapucijnerschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en pers deze.
Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de paprika en snijd deze in blokjes.
Kook de rijst volgens de verpakking gaar.
Breek de eieren in een grote schaal.
Voeg de koffieroom en ketjap toe.
Klop het geheel los en voeg dan de peper, zout, paprikapoeder, kerriepoeder, gemberpoeder en de knoflook.
Klop nu het eimengsel goed door tot er een homogene massa ontstaat.
Verwarm een koekenpan met een beetje olie en bak van het eimengsel dunne eierkoeken.
Bak de spekjes uit in de koekenpan tot deze bruin zijn.
Neem de spekjes uit de pan en fruit de uien aan als de uien lichtbruin zijn. Neem deze uit de pan en bak met wat olie het gehakt rul. Voeg nu de uien, spekjes, kapucijners en paprika toe en laat dit langzaam gaar worden.
Snijd de eierkoeken in kleine blokjes en voeg dit toe aan het geheel als de paprika goed gaar is.
Voeg nu de rijst toe en schep het geheel goed door tot een gelijke massa.
Schep het geheel in een ovenschaal en verwarm deze in de oven van 200 C voor 20 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kapucijnerschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven