Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indische groenteschotel recept
Indische groenteschotel recept

Indische groenteschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Stamp of maal de noten fijn. Verhit de olie en fruit hierin de ui, knoflook, de helft van de peper en de gemalen noten op laag vuur. Strooi de koenjit en de ketoembar erover. Roer de spitskool en de bamboescheuten erdoor en schenk de kokosmelk erbij. Breng het geheel aan de kook en laat het 20 minuten sudderen. Voeg na 10 minuten de sperziebonen toe. Laat in de laatste 5 minuten de tofu meekoken. Strooi voor het opdienen de rest van de rode pepers over de sajoer.

Serveersuggesties

Lekker als onderdeel van een rijsttafel of gewoon met witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indische groenteschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven