Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hongaarse snijbonen recept
Hongaarse snijbonen recept

Hongaarse snijbonen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snijd deze in ringen.
Maak de knoflook schoon en pers deze uit.
Maak de snijbonen schoon en snijd deze in dunne reepjes.
Borstel de champignons schoon en snijd deze in stukken.
Verhit de olie in een wok en bak de uienringen en de knoflook zachtgeel.
Voeg de snijbonen en de champignons aan het gefruite uienmengsel toe en laat ze even mee fruiten.
Schep de appelmoes en de tomatenketchup door de snijbonen, giet de groentebouillon in de wok en breng alles aan de kook.
Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan 1.5 minuten.
Laat de bonen 6 minuten zachtjes koken tot ze bijtgaar zijn. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en schep er tenslotte het amandelschaafsel doorheen.
Serveer het geheel met (zilvervlies)rijst en fijngehakte bladpeterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hongaarse snijbonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven