Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde witlof recept
Gevulde witlof recept

Gevulde witlof


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kalfsgehakt mengen met het eitje, paneermeel en goed kruiden en de bieslook toevoegen.
De witlof in tween snijden en het hart eruit halen. Vul een helft met een deel van het gehakt, doe het andere gedeelte witlof erop en omwikkel met beenham.
Bak deze vier stronken witlof gevuld met gehakt goudbruin aan in boter.
Neem een vuurvaste schotel, goed in boteren, het witlof erin en deze in een voorverwarmde oven op 180C 40 minuten bakken.
Serveer zeer warm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde witlof recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven