Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika met pittige zuurkool recept
Gevulde paprika met pittige zuurkool recept

Gevulde paprika met pittige zuurkool


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Laat de zuurkool in een zeef goed uitlekken.
Snijd de bosuitjes in ringetjes.
Roer in een kom de zure room, chilipoeder en karwijzaad door elkaar.
Schep de zuurkool en de uiringetjes erdoor.
Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten en de steelaanzet.
Schep het zuurkoolmengsel in de helften en zet de helften naast elkaar in een passende lage ovenschaal.
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Schenk wat kruidenbouillon op de bodem van de schaal en laat de paprika's met de zuurkool in ca. 20 - 30 minuten in de oven gaar worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika met pittige zuurkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven