Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde preischotel met oregano en knoflook recept
Gestoofde preischotel met oregano en knoflook recept

Gestoofde preischotel met oregano en knoflook


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en snijd deze in plakjes.
Laat de roomboter smelten in een pan.
Bak de knoflook op een laag vuur tot deze zacht is samen met de oregano.
Voeg dan het groen van de prei toe en schep om zodat dit bedekt is met roomboter.
Leg de witte preistukken op het groen en voeg bouillon en wijnazijn toe.
Het moet een licht gebonden saus worden.
Laat dit alles zonder deksel zachtjes pruttelen voor 17.5 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoofde preischotel met oregano en knoflook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gestoofde preischotel met oregano en knoflook heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Was overheerlijk. heb zelf van te voren nog varkenspoulet aangebakken. dit mee laten stoven. iets meer boulion gebruikt en dit aangebonden met een beetje maizena. zelfs de kinderen vonden het overheer... Lees reactie
    Ricardo gaf dit recept op 15 maart 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven