Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gaddo gaddo recept
Gaddo gaddo recept

Gaddo gaddo


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de sperziebonen (ca. 20 minuten) en de eieren (hard). Snij de kipfilets in kleine stukjes en marineer ze met een paar el olijfolie, peper & zout, teentje knoflook en ketjap manis. Pak een grote schaal en leg de tauge onderin. Daarover in plakjes gesneden komkommer. Besprenkel dit met augurken nat en strooi er flink wat peper op. Bak de filet in een pan, zonder verder boter toe te voegen. Maak ondertussen de pindasaus (uit een potje/zakje. . ). Giet de bonen af en leg ze op de komkommer, hierover de kip stukjes, daarover de pindasaus, de gekookte eieren en de gefruite uitjes! Snij het gerecht door de midden en schep het echt volledig op, zodat je van alle laagjes wat op je bord hebt.

Allergenen Informatie

Voor dit gaddo gaddo recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven