Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fasolada Jachni (witte bonen in tomatensaus) recept
Fasolada Jachni (witte bonen in tomatensaus) recept

Fasolada Jachni (witte bonen in tomatensaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding:
Bonen 1 nacht in water laten weken (minstens 12 uur).

Bereiding:
Volgende dag laten uitlekken en met schoon water aan de kook brengen en 1 uur laten koken.
Intussen ui en knoflook pellen en snipperen.
Wortels schrappen en in kleine blokjes snijden.
Stengels bleekselderij in dunne plakken snijden.
Tomaten insnijden, kort in kokend water leggen, ontvellen, ontpitten en pureren.
Olijfolie verhitten en ui glazig bakken. Knoflook, wortel, selderij en tomaten toevoegen.
Wijn erbij schenken. Peterselie erover strooien en kruiden met suiker, peper en zout.
Bonen en een beetje kooknat toevoegen en 30 minuten zachtjes laten koken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit fasolada jachni (witte bonen in tomatensaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven