Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Duitse wortelen recept
Duitse wortelen recept

Duitse wortelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de spekreepjes even aan. Snijd de wortels over de lengte in repen van ongeveer 1 cm vierkant. Zet het mes er dan schuin op en kort de stukken dan in op lengten van ongeveer 3 cm. Doe dit in een pan bij het spek met de rest, behalve de aardappels en breng het aan de kook met niet te veel water en laat de wortels gaar sudderen (dan moeten ze bijna droog staan) Schil intussen de aardappels en snijd deze in flinke dobbelstenen (13 mm) en kook deze in de magnetron zonder water maar wel afgespoeld in 10 minuten gaar in een magnetronschaal met deksel!! Als alles gaar is, meng alles door elkaar en dan nog 5 minuten sudderen en dan maar eten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit duitse wortelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Duitse wortelen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies

  • Vraagje.. ik ben nu bezig het recept te maken..en vraag me af. HEt is nogal omslachtig om de aardappelen apart in de magnetron te koken. Is er iemand die al eens uitgeprobeerd heeft de aardappel en w... Lees reactie
    Alotbsol gaf dit recept op 28 augustus 2010 3 uit 5 sterren
  • Ziet er lekker uit! Ga het dit weekend eens proberen!
    Alotbsol gaf dit recept op 25 augustus 2010 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven