Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cileupe udeng (licht zure garnalensoep) recept
Cileupe udeng (licht zure garnalensoep) recept

Cileupe udeng (licht zure garnalensoep)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en snijd deze fijn.
Maak de sjalotten schoon en snijd deze fijn.
Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de rawits en hak deze fijn.
Maak de gemberwortel schoon en rasp deze fijn.
Maak de kunyit schoon en hak deze fijn.
Wrijf de ingrediŽnten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Pel de garnalen en verwijder de zwarte draad, maar laat het staartstukje zitten.
Snijd de belimbing in plakjes.
Verhit in een wok het water en voeg daar de garnalen, de boemboe, de jeruk purut, het zout en de asam sunti toe en stoof dit 15 minuten.
Dan de belimbing toevoegen en nog 3 minuten laten sudderen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cileupe udeng (licht zure garnalensoep) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven