Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperge cranberrypasta recept
Asperge cranberrypasta recept

Asperge cranberrypasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Asperges schillen, de uiteinden afsnijden en asperges in stukken snijden.
1 minuut in gezout water blancheren en laten uitlekken.
Peulen schoonmaken, afspoelen en 2 minuten in gezout water blancheren.
Laten uitlekken. Walnoten fijnhakken.

Tagliatelle in voldoende water koken.
Olijfolie in koekenpan verhitten.
Asperges en walnoten 2 minuten aanbakken.
Peulen en cranberries erbij in koekenpan en even kort schudden om peulen te verhitten.
Met zout, peper en citroenschil op smaak brengen.

Tagliatelle afgieten, verdelen over de borden en met de asperge-mix en wat blaadjes basilicum serveren

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperge cranberrypasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven