Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Udang Ajam dan paprika (zeer pittige kip met garnalen) recept
Udang Ajam dan paprika (zeer pittige kip met garnalen) recept

Udang Ajam dan paprika (zeer pittige kip met garnalen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in kleine blokjes en doe deze in een schaal of kom. Voeg hier de gember, taoco en de ketjap bij.
Meng alle kruiden goed door de kipfilet.
Bak in de wok de kipfilet tot het mooi wit/licht bruin is geworden. Snijd de ui zeer fijn en voeg deze samen met de paprika in de wok. Blijf het geheel goed doorscheppen en voeg na ongeveer 5 minuten doorbakken de knoflook en de garnalen er door.
Voeg de ketjap er bij en laat het even zachtjes staan op laag vuur.
Wel af en toe blijven doorscheppen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit udang ajam dan paprika (zeer pittige kip met garnalen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven