Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snelle kipfilet recept
Snelle kipfilet recept

Snelle kipfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Kipfilet in blokjes snijden en flink kruiden met kipkruiden. Champignons uit laten lekken. Ui fijn snijden. Bereiden: Boter in koekepan verhitten. Uien licht aanbakken. Kipfilet erbij doen en lekker doorbakken en gaar laten worden. Champignons erbij doen en nog even doorbakken. Roomculinair erdoor roeren en even goed doorwarmen. Ikzelf heb er biologische rijst bij gegeten. Met een glaasje rosé.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit snelle kipfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven