Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Murgh nawabi (Hyderabadi kip) recept
Murgh nawabi (Hyderabadi kip) recept

Murgh nawabi (Hyderabadi kip)


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Kook de eieren 10 minuten, laat ze schikken in koud water en pel ze.
Snipper de ui en rode peper fijn.
Rasp de gemberwortel fijn.
Meng de yoghurt met de saffraan, gember en peper en zout naar smaak en marineer de kip hierin gedurende een uur.
Bak de uien en peper een kwartier op een heel laag vuurtje.
Doe de garam masala erbij en bak nog vijf minuten.
Doe nu de kip erbij en bak 5 minuten op hoog vuur.
Schep het geheel regelmatig goed om.
Doe er een deciliter water bij, breng aan de kook en laat het geheel 20 minuten sudderen.
Bak de eieren goudbruin in een laagje hete olie.
Doe de kip in een schaal en leg de eieren, rozijnen en cashewnoten erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit murgh nawabi (hyderabadi kip) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven