Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Murgh hyderabad (kip uit Hyderabad) recept
Murgh hyderabad (kip uit Hyderabad) recept

Murgh hyderabad (kip uit Hyderabad)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem een kip die is ontveld, uitgebeend en in 8 stukken.
Snipper de kokos fijn
Smelt de ghee in een grote pan met dikke bodem en fruit er de ui en knoflook op een laag vuur in 4.5 minuten zacht in.
Voeg de specerijen en het zout toe en roerbak alles nog 3 minuten.
Voeg de kip toe en bak haar aan alle kanten bruin in 10 minuten.
Voeg kokos, tomatenpuree en water toe, roer goed om en breng aan de kook.
Temper het vuur en laat de kip, goed afgedekt, nog 45 minuten zachtjes stoven tot ze gaar is.

Dien op.

Serveersuggesties

In dit recept uit Hyderabad gaat verse kokos. Gebruik zo mogelijk een goede verse kokosnoot.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit murgh hyderabad (kip uit hyderabad) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven