Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipragout met kruidenkaas recept
Kipragout met kruidenkaas recept

Kipragout met kruidenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


De kipfilet gaar koken en laten afkoelen. De kip raspen in kleine stukjes. Dan wat boter smelten en de champignons gaar bakken. De kip erin en 't blikje soep. Als het voor u te dik is, kunt u het wat aanlengen met wat afgekookt water van de kip. Op het laatst de kruidenkaas er in en dan op smaak afmaken. U kunt dit eten met rijst, aardappels of stokbrood.

Allergenen Informatie

Voor dit kipragout met kruidenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven