Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip korma op naanbrood recept
Kip korma op naanbrood recept

Kip korma op naanbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm het naanbrood 8 minuten in een oven van 200C. Kook de sperziebonen en wortel met een beetje zout in 6 minuten beetgaar. Afgieten en afspoelen met koud water. Verhit de olijfolie en bak de kipfilet in 4 minuten rondom bruin. Voeg de korma currypasta toe en laat nog 2 minuten samen bakken. Schep de sperziebonen en wortel erdoor en schenk de kokosmelk erbij. Laat het geheel nog zachtjes 3- 4 minuten koken zodat alles door en door warm is. Roer er de koriander door. Serveer de kip korma met naanbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip korma op naanbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven