Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip Dhaniwal (kip in yoghurtsaus) recept
Kip Dhaniwal (kip in yoghurtsaus) recept

Kip Dhaniwal (kip in yoghurtsaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de knoflook.
Knip de kardemompeulen open en gebruik de binnenste zaadjes.
Knip de koriander.
Doe de kip en het water met de koenjit, kardemompeulen, peper en zout in een pan en kook het geheel 20 minuten.
Bak ondertussen de ui tot ze lichtbruin zijn
Voeg de kaneel, kruidnagel, knoflook en yoghurt bij elkaar en kook het geheel 10 minuten op een laag vuur.
Voeg de kip toe en kook op een middenhoog vuur tot de saus dik wordt.
Schep de koriander er goed door heen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip dhaniwal (kip in yoghurtsaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven