Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoen met stroop recept
Kalkoen met stroop recept

Kalkoen met stroop


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de rozijnen enkele uurtjes weken in wat calvados.
Verwarm de oven voor op 150C.
Schil de appels, snijd ze in blokjes en besprenkel ze met citroensap.
Snipper de salieblaadjes.
Hak de noten grof.
Week de boterhammen in water en knijp uit.
Meng het gehakt met het brood, de salie, de noten, de rozijnen, de appel, de mas, de siroop en het appelsap.
Kruid met peper en zout.
Vul de kalkoen met het mengsel en leg hem in een met olie ingevette ovenschaal.
Zet in de oven en bedruip geregeld met het braadvocht tot je een kern temperatuur van 60 C heeft voor 2,5 uur.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoen met stroop recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven