Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fazant met paprika-roomsaus recept
Fazant met paprika-roomsaus recept

Fazant met paprika-roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de peterselie schoon en snijd dit zeer fijn
Braad de met spek ombonden en met zout en tijm ingewreven fazanten in de boter bijna gaar.
Haal uit de pan.
Fruit het uitje in de jus en roer hierdoor geleidelijk de room, zodat de saus bindt.
Peterselie, paprikapoeder en 2 eetlepels sherry er bij.
Fazanten terug in de pan en verder gaar braden.
Bedruip de fazant veelvuldig.
Snijd de fazant aan stukken.
Voeg nog 1 eetlepel sherry aan de saus toe en giet die over de fazant.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit fazant met paprika-roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven