Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Daging ajam taugé (kipfilets met taugé en een zoet sausje) recept
Daging ajam taugé (kipfilets met taugé en een zoet sausje) recept

Daging ajam taugé (kipfilets met taugé en een zoet sausje)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij het vlees in dunne reepjes en strooi er zout en peper naar smaak overheen.
Schil de djahe en rasp deze fijn.
Maak de selderie schoon en hak deze zeer fijn.
Blancheer de taugé kort en laat het uitlekken.
Verhit in een wok de olie.
Bak het vlees rondom bruin.
Voeg dan de djahe, 3 eetlepels ketjap, de rijstwijn en zoveel water toe dat het vlees onder staat en laat het zachtjes sudderen tot het vlees gaar is
Meng de maïzena met 2 eetlepels water tot een papje.
Neem het vlees uit de panen laat dit uitlekken op keuken papier
Zeef het kookvocht en meng dit met het maïzena papje en verwarm de saus weer.
Leg het vlees terug in de pan.
Verhit in een wok de arachideolie.
Voeg de sambal toe met de taugé en fruit het licht aan.
Leg de taugé op een groot bord en schep daar het vlees met de saus. overheen en bestrooi het met de selderie en de ketjap.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit daging ajam taugé (kipfilets met taugé en een zoet sausje) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven