Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dadar hati ajam (kippenlever met gekruid eimengsel) recept
Dadar hati ajam (kippenlever met gekruid eimengsel) recept

Dadar hati ajam (kippenlever met gekruid eimengsel)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de levertjes in tweeŽn.
Pel de sjalotjes en snijd ze heel fijn.
Maak de prei schoon en snijd hem in smalle reepjes.
Was de lombok en snijd smalle ringen.
Verhit 1Ĺ eetlepel olie in een wok en bak de kippenlevertjes lichtbruin.
Laat de sjalot, de prei en de lombok meebakken en breng de vulling op smaak met zout en peper.
Laat hem zachtjes 5 minuten smoren.
Klop de eieren ze los en met zout en peper op smaak brengen en
roer de selderij erdoor.
Verhit 0,25 eetlepel olie in een koekenpan, giet 1/4 van de
eimassa erin.
Laat de omelet op een halfhoog vuur stollen.
Laat de omelet lichtbruin bakken.
Laat de omelet op een bord glijden, verdeel 1/4 van de vulling erover en sla hem dubbel.
Bak hem nog even aan beide kanten na.
Maak zo ook de andere 3 omeletjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit dadar hati ajam (kippenlever met gekruid eimengsel) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven