Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bengaalse kip (kip met bloemkool en aardappels) recept
Bengaalse kip (kip met bloemkool en aardappels) recept

Bengaalse kip (kip met bloemkool en aardappels)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kip in plakjes.
Maak de bloemkool schoon en snijd de roosje los.
Snijd de tomaat in blokjes.
Snijd de aardappel in blokjes.
Maak de knoflook schoon en snipper de knoflook.
Bak de kip bruin aan alle kanten en neem de kip dan uit de pan.
Roerbak in de olie de garam masala, kaneelpoeder, knoflook en djahe 3 minuten.
Voeg de aardappels, kurkuma, tomaten en zout naar smaak toe.
Voeg ook liter water toe en breng het geheel aan de kook.
Laat het geheel 10 minuten koken.
Voeg dan de bloemkoolroosjes toe en laat het geheel nog eens 10 minuten koken.
Serveer dit met witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bengaalse kip (kip met bloemkool en aardappels) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven