Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bebek direbus dalam pedas (gestoofde eend in een pittige saus) recept
Bebek direbus dalam pedas (gestoofde eend in een pittige saus) recept

Bebek direbus dalam pedas (gestoofde eend in een pittige saus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de eend in 12 stukken en dep ze droog.
Maak de sjalotjes schoon en sipper deze fijn.
Maak de knoflook school en rasp deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze fijn.
Maak de kencur en laos schoon en rasp deze fijn.
Maak de serehstengels schoon en keus deze met de achterzijde van een mes.
Wrijf de ingrediŽnten van de boemboe fijn in een vijzel tot een mooie homogene kruidenpasta.
Verhit de olie en bak de boemboe licht aan tot deze begint te geuren.
Voeg de stukken eend toe, draai het vuur hoger en bak het vlees 3 minuten aan.
Schep het geheel regelmatig om, om verbranding te voorkomen.
Voeg de santen en de andere ingrediŽnten toe en laat het gerecht onafgedekt sudderen tot de eend mals is en de saus gebonden.

Serveersuggesties

Garneer met gebakken uitjes en serveren met witte rijst

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bebek direbus dalam pedas (gestoofde eend in een pittige saus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven