Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babek adas (geroosterde eend in kruidensaus) recept
Babek adas (geroosterde eend in kruidensaus) recept

Babek adas (geroosterde eend in kruidensaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de eend in stukken en wrijf deze in met het citroensap.
Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de venkelknol schoon en snij deze in dunne reepjes.
Schil de djahe en rasp deze fijn.
Kneus de serehstengel met de achterzijde van een mes.
Wijs de boemboe van de uien, knoflook, paprikapoeder, djahe, djinten en lombok fijn in de vijzel tot je een gladde pasta hebt.
Verhit in een wok de olie en fruit de boemboe licht aan.
Voeg dan het water, fijngesneden venkel, serehstengel peterselie en de eend toe.
Laat het geheel zachtjes verder stoven totdat de eend gaar en de saus ingedikt is.
Verwijder de sereh stengel en dien het geheel op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babek adas (geroosterde eend in kruidensaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven