Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam Stuffed Panas (gevulde kip) recept
Ajam Stuffed Panas (gevulde kip) recept

Ajam Stuffed Panas (gevulde kip)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn
Rooster de kemirienoten in een droge koekenpan
Maak de sereh schoon en rap deze fijn
Maak de lomboks schoon en snij deze in kleine ringetjes
Maak de rawits schoon en snij deze in kleine stukjes
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn
Maak de laos schoon en rasp deze fijn
Maak de djahť schoon en rasp deze fijn
Wrijf in een vijzel de alle ingrediŽnten van de boemboe tot een homogene kruidenpasta
Wrijf de kip met de helft van de kruiden pasta in.
Kook de cassavebladeren en snijd ze daarna fijn.
Meng de cassavebladeren met de andere helft van de kruidenpasta
Vul met het mengsel van kruidenpasta en cassavebladeren de kip.
Wikkel de kip in bananenblad en zet deze vast.
Stoom de kip 40 minuten
Verwijder het bananenblad
Rooster de kip op de barbecue helemaal gaar en mooi bruin van kleur.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ajam stuffed panas (gevulde kip) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven