Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam Goreng Tepung (gebakken kippen pootjes in een beslagje) recept
Ajam Goreng Tepung (gebakken kippen pootjes in een beslagje) recept

Ajam Goreng Tepung (gebakken kippen pootjes in een beslagje)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Meng de knoflook en het zout met elkaar en besprenkel hiermee de kippenpoten.
Voeg de ingrediŽnten voor het beslagje in een kom en klop dit tot een homogene massa.
Verhit olie om te frituren in de wok.
Haal de kip door het beslag en zorg ervoor dat de kip volledig is bedekt.
Laat de poten zachtjes in de olie zakken.
Frituur de kip gaar en goudbruin krokant.
Laat de kip goed uitlekken op keukenpapier.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ajam goreng tepung (gebakken kippen pootjes in een beslagje) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven