Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam garam masala (kip kerrie) recept
Ajam garam masala (kip kerrie) recept

Ajam garam masala (kip kerrie)


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in blokjes en marineer deze met een beetje olie, witte peper, chilipoeder, paprikapoeder en kerriepoeder.
Maak de bleekselderij schoon en snijd deze fijn.
Maak de wortel schoon en snijd deze in dunne plakjes.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de bosuitjes schoon en snijd deze in ringetjes.
Maak de champignons schoon en snijd deze in vieren.
Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de paprika’s en snijd deze in blokjes.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Kook eerst de rijst met het blokje kippenbouillon.
Bak eerst de spekblokjes een beetje uit, doe vervolgens een beetje olie erbij en voeg de kipfiletblokjes toe en bak deze gaar.
Voeg de groenten toe en wok deze even mee.
Ondertussen in een ander klein pannetje de roomsaus klaarmaken en doe hierin ook de kerriepoeder en de garam masala, goed doorroeren!
Als de groenten gaar zijn, de rijst en de saus toe voegen en goed omscheppen tot het geheel goed gemengd is.

Allergenen Informatie

Voor dit ajam garam masala (kip kerrie) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven