Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam boemboe hijau (kipfilets met groene boemboe) recept
Ajam boemboe hijau (kipfilets met groene boemboe) recept

Ajam boemboe hijau (kipfilets met groene boemboe)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de kipfilets in gelijke plakken
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes
Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn
Maak de peterselie schoon en hak deze zeer fijn
Rooster de amandelen in een droge koekenpan tot deze licht kleuren
Wrijf het vlees in met het limoensap, paprikapoeder, peper en zout en laat het minstens een uurtje staan.
Wrijf de lomboks, sjalotjes, peterselie, knoflook, djahe, amandelen, 2 eetlepels olie, asemwater en zout in een vijzel tot een mooie kruidenpasta
Verhit wat olie in de wok
Fruit de kruidenpasta licht aan tot deze begint te kleuren
Voeg de sereh, 1 lombok, 1 eetlepel olie en de vleesplakjes toe.
Bak het geheel tot het vlees gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ajam boemboe hijau (kipfilets met groene boemboe) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven