Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam Bakar Taliwang  (hete gegrilde kip met ananas) recept
Ajam Bakar Taliwang  (hete gegrilde kip met ananas) recept

Ajam Bakar Taliwang (hete gegrilde kip met ananas)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotten schoon en fijn.
Maak de knoflook schoon en fijn.
Maak de rawit schoon en fijn.
Doe de sjalotten, knoflook, ananasstukjes, ananassap, trassi, suiker en de rawit in de blender en maal het tot een pasta.
Wrijf de kip goed in met zout en olie.
Bak de kip op de barbecue of grill circa 10 minuten
Haal de kip van de barbecue of grill en smeer deze in met de gemaakte pasta uit de blender.
Smeer alles goed over de kip en leg daarna de kip terug op de barbecue of grill.
Bak de kip tot deze gaar (kerntemperatuur 70°C).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ajam bakar taliwang (hete gegrilde kip met ananas) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven