Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Telor masak Bali (scherp gekruide eieren) recept
Telor masak Bali (scherp gekruide eieren) recept

Telor masak Bali (scherp gekruide eieren)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de eieren en bak ze even wat aan in de olie.
Laat de eieren daarna uitlekken.
Fruit in dezelfde olie de uien, de knoflook, de sambal en de trassi.
Voeg vervolgens de azijn, het water, de ketjap, de salem en wat zout toe.
Zet het vuur laag en doe de eieren erbij.
Laat alles door sudderen totdat het vocht nagenoeg verdampt is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit telor masak bali (scherp gekruide eieren) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven