Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Telor Madura (eieren in milde kruidensaus) recept
Telor Madura (eieren in milde kruidensaus) recept

Telor Madura (eieren in milde kruidensaus)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de eieren hard.
Laat ze schrikken onder koud water en pel ze.
Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Schil de djahe en laos en snij deze in kleine stukjes.
Wrijf de uien, djahe, laos en knoflook fijn in een vijzel tot een mooie homogene kruidenpasta.
Meng de overige kruiden erdoor.
Verhit de olie in een wok.
Fruit de kruidenmassa goudbruin.
Voeg de daun salam en de bouillon toe.
Voeg de gepelde eieren toe.
Laat de eieren 10 minuten stoven in de kruidige saus.
Roer de petis erdoor en bestrooi de eieren met de gefruite ui.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit telor madura (eieren in milde kruidensaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven