Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Omelet burger recept
Omelet burger recept

Omelet burger


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de 3 eieren samen met de melk in een kom tot 1 geheel. Voeg de sojasaus en de suiker toe. Voeg nu de kerrie , zout en peper toe naar smaak. (De kerrie zorgt ervoor dat de sojasaus niet te sterk overkomt, want sojasaus is heel sterk). Bak dit in een koekenpan (met voorkeur een vierkante) Wanneer de omelet bijna klaar is vouw je deze in de pan dubbel. je moet nu een rechthoek hebben,vouw de omelet nu nog een keer dubbel zodat je 1/4 van de pan is bedekt met de omelet, je moet nu een vierkant hebben. Snij deze door midden. Leg deze op het gesneden harde broodje en leg daarop een half plakje kaas. Smakelijk eten!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit omelet burger recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven