Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indiase eieren met paksoi en ananassalade recept
Indiase eieren met paksoi en ananassalade recept

Indiase eieren met paksoi en ananassalade


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Hak de pepers fijn.
Kook de eieren in ca. 8 minuten hard en kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Laat de ananasstukjes uitlekken en vang 1 eetlepel siroop op.
Meng de paksoi en de ananasstukjes.
Klop vervolgens een dressing van de slasaus, opgevangen siroop, wat zout en peper en schep dit door de paksoisalade.
Verwarm op laag vuur de ketjap, kokosmelk en pindakaas in een steelpan en roer het geheel tot een gladde saus.
Voeg naar smaak peper toe.
Pel de eieren en halveer ze.
Leg de eieren in een schaal en schenk de pindasaus erover.
Serveertips:
Serveren met rijst en paksoi en ananassalade.
Bestrooi de Indische eieren met seroendeng of gebakken uitjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indiase eieren met paksoi en ananassalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven