Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Foe yong hai recept
Foe yong hai recept

Foe yong hai


Ingrediënten


Bereidingswijze


Saus:
Verwarm 150 cc tomatensap met 1 tl sambal mespuntje djahé en 1 el ketjap asin. Roer daar voorzichtig 1 dessertlepel maïzena door. Maak de saus af met 1 á 2 tl zoetstof en 1 tl honing.

Omelet:
Kluts 2 eieren met peper en zout en laat dit even staan. Roerbak een ½ bakje in schijfjes gesneden champignons en doe daar op het laatst 25 gr taugé bij. Laat vervolgens de geklutste eieren op de bodem van een wok langzaam stollen. Als de eieren half gestold zijn dan de gare champignons/taugé mengsel er op en verder laten stolen met een deksel er op.
Laat de gare omelet op je bord glijden en overgiet deze met de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit foe yong hai recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven