Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dadar telor hati ajam (gevulde omelet met kippenlever) recept
Dadar telor hati ajam (gevulde omelet met kippenlever) recept

Dadar telor hati ajam (gevulde omelet met kippenlever)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper fijn.
Wrijf de ui, sambal en gemberpoeder tot een pasta.
Doe er de levertjes bij, schep alles goed om en laat de lever een uur staan.
Fruit de levertjes in hete olie licht aan, zet het vuur laag en laat ze gaar sudderen.
Haal ze dan uit de pan en hak het fijn.
Klop de eieren los met de melk.
Bak hiervan een omelet.
Leg deze op een voorverwarmd bord.
Leg de levers op een helft van de omelet.
Klap de omelet vervolgens dubbel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit dadar telor hati ajam (gevulde omelet met kippenlever) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven