Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dadar ajam (gevulde en gekruide omelet ) recept
Dadar ajam (gevulde en gekruide omelet ) recept

Dadar ajam (gevulde en gekruide omelet )


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de kipfilets in kleine blokjes.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Pers de citroen uit.
Wrijf de kemirienoten fijn in een vijzel.
Voeg bij de kemirienoten de ketumbar, djinten, kunyit, laos, trassi en het zouten wrijf het geheel tot een fijne boemboe.
Bak dit mengsel samen met de kip, de ui en de knoflook in wat olie.
Voeg dan de santen toe en kook het geheel tot het bijna droog is.
Voeg dan het citroensap toe.
Bak van de eieren een omelet.
Als de omelet gaar is wat van het kruidenmengsel er in doen en sla de omelet dicht.
Bak de omelet aan weerskanten bruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit dadar ajam (gevulde en gekruide omelet ) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven