Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundvlees uit Californie recept
Rundvlees uit Californie recept

Rundvlees uit Californie


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Zet het vlees de hele nacht in een marinade van sinaasappelsap, tomatensap, olie, knoflook, peper, zout, chillipoeder en thijm. Laat het de volgende dag uitdruipen in een zeef. Steek het vlees aan een draaispit en zet goed vast met de haken. Grill het boven de barbeque op een matige hitte naar gelang de gewenste gaarheid 1,5 - 2 uur. Regelmatig bestrijken met de marinade. Laat op een warme plek nog 10 min. nagaren. Dien het op met een sausje of de gezeefde marinade aangemaakt met wat meel opgelost in bouillon om te binden en laat het even inkoken. Serveer met droge witte rijst en een salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rundvlees uit californie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven