Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Poon in folie op de BBQ recept
Poon in folie op de BBQ recept

Poon in folie op de BBQ


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kop van de ponen. Maak een sausje ven olijfolie, citroensap, oregano, zout en peper. Druppel wat gekruide olie op de aluminiumfolie waar de vissen ruim op passen. Leg op elk vel een poon en verdeel de rest van het sausje over de vissen. Leg op elke vis 2 schijfjes citroen en vouw de pakketjes zorgvuldig dicht zodat er geen stoom kan ontsnappen. Leg de pakjes op de grill of in de hete as ca. 27.5 minuten. Voor de oregano kan ook thijm gebruikt worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit poon in folie op de bbq recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven