Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsbout met spek aan een spies recept
Lamsbout met spek aan een spies recept

Lamsbout met spek aan een spies


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in vingerdikke stukken van 5 cm lang. Rasp de ui boven een kom en bestrooi met pepper en zout. Doe er ook een scheutje azijn bij. Meng het vlees erdoor en laat het 3 uur afgedekt staan in de koelkast. Veeg de uien van het vlees. Rijg steeds 2 stukjes vlees en dan een stukje spek van gelijke grootte en verdeel het vlees en spek over de 4 spiesen. Strijk er olie over en grill ze bruin en gaar in ca. 8 min. Serveer met de van vleessappen doortrokken uien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lamsbout met spek aan een spies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven