Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde uien op de BBQ recept
Gevulde uien op de BBQ recept

Gevulde uien op de BBQ


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien en zet ze met zout en peper onder water. Kook ze ca. 30 minuten. Snijd het binnenste eruit en snijd dit fijn. Vermeng dit met het gehakt, paprika, tomatenketchup en worcestersaus. Breng het geheel op smaak met peper en zout en roer er tenslotte 30 gram boter door. Druk dit mengsel in de uien en zet ze terug in de lege pan. Doe er de rest van de boter bij, 3 deciliter uiennat en stoof de uien in 1 uur gaar. Kook intussen een dikke saus van de veenbessen, de suiker, 3 deciliter water, de in plakken gesneden appel en tenslotte de klein gesneden rode kool. Kook ze gaar maar niet stuk. Giet de saus in het midden van een schaal. Schik de tomaten eromheen en bedek ze met een plakje kaas. Zet ze op de barbeque of onder de grill totdat de kaas gesmolten is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde uien op de bbq recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven