Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde BBQ-braadworst recept
Gevulde BBQ-braadworst recept

Gevulde BBQ-braadworst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Giet kokend water over de worsten en laat ze daarin ca. 5 min. liggen. Haal de worsten uit het water en dep ze droog. Snijd ze in de lengte door zodat ze nog net aan elkaar zitten. Besmeer de snijvlakken met mosterd en strooi bieslook over de mosterd. Leg in elke worst een plakje kaas en omwikkel de worstjes met het spek. Steek het spek vast met prikkers. Grill de worst in ca. 5 min. onder voortdurend draaien. Serveer hierbij aardappelsalade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde bbq-braadworst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven