Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld BBQ broodje recept
Gevuld BBQ broodje recept

Gevuld BBQ broodje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voor dragonboter: Vermeng 100 gram boter met citroenrasp en sap, dragon, peterselie en paprikapoeder. Voor olijfboter: Vermeng 100 gram boter, knoflook, sjalot, olijven en peper. Pre-bake broodjes open snijden. De ene helft bestrijken met dragonboter, beleggen met kipfilet en repen paprika. De rest besmeren met olijfboter, beleggen met tomaat en courgette en bestrooien met kaas. Broodje hoog boven de kooltjes in ca. 15 minuten bakken. Bij kans op verbranden de broodjes op aluminiumfole leggen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevuld bbq broodje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven