Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroosterde blinde vinken recept
Geroosterde blinde vinken recept

Geroosterde blinde vinken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak het gehakt aan met peper, zout, paprikapoeder, knoflook, peterselie en losgeklopt ei. Zout het kalfslapje en leg op elk plakje een rolletje gehakt. Rol op en omwikkel met het spek en zet vast met een prikker. Steek hier en daar er een blaadje rozemarijn in. Rooster het knapperig en bruin op het rooster van de barbeque ca. 20 min.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit geroosterde blinde vinken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven